Českomoravský beton Českomoravský beton Českomoravský beton

Beton University - webináře 2021

16.3.2021

Beton University - webináře 2021

Dlouhodobý vzdělávací projekt Beton University, který organizuje skupina Českomoravský beton, byl vzhledem k vládním opatřením a epidemiologické situaci v minulém roce značně omezen. Rozhodli jsme se tomu předejít a usnadnit vám tak možnost získat nové a praktické informace z oboru v on-line prostředí formou webinářů.

Webináře zařazené do 12. ročníku Beton University budou probíhat v prvním pololetí tohoto roku od května do června. Celkem je naplánováno šest webinářů zaměřených na dvě témata Architektura v betonu a Konstrukce a betony pro jejich zhotovení. Každé téma bude mít tři jednotlivé části tzv. webináře.

 

Architektura v betonu

  6. května     Pohledové betony

11. května     Beton v architektuře

20. května     Provádění pohledových betonových konstrukcí

 

Konstrukce a betony pro jejich zhotovení

27. května     Vodonepropustné konstrukce – BÍLÉ VANY

  1. června     Konstrukce a ultra-vysokopevnostní betony

10. června     Konstrukce a betony pro zakládání staveb

 

Nové webináře přináší rozšířené možnosti. Nabízí ve vypsaných termínech sledovat „přímý přenos“ a zapojit se „na živo“ do diskuze s předními profesionály z oboru. V případě, že vám termín webináře nebude vyhovovat, umožníme vám pustit si záznam webinářů zpětně nebo si projít jednotlivé prezentace.

Od začátku dubna je možné se na webináře přihlásit prostřednictvím internetového portálu www.betonuniversity.cz, kde naleznete také veškeré další informace a kontakty.